Kredietunie Brabant groeit! 

Afgelopen maanden hebben diverse leden van Kredietunie Brabant enkele mooie financieringsaanvragen succesvol gefinancierd! Naast De Vouwwagenspecialist, Artofil en ACL Technopanel is ook een tweede financiering van Seats2Meet succesvol opgehaald onder de leden.

Met de volstorting van Seats2Meet is de 13e transactie van Kredietunie Brabant een feit en is door KUB in totaal voor een bedrag van €  2.275.000 aan kredieten verleend.
We hopen deze groei natuurlijk dit jaar nog door te zetten!

Ledenbijeenkomst/Pitchevent 11 oktober – Microlab Strijp-S

Op donderdagavond 11 oktober 2018 vanaf 17.00 uur organiseert Kredietunie Brabant een ledenbijeenkomst en pitchevent. Tijdens deze avond zijn vier kredietaanvragers uitgenodigd om hun kredietaanvraag voor de leden presenteren. Twee kredietaanvragen zijn behandeld door onze nieuwe bestuurder Henk Hazenberg, op deze avond willen wij hem graag aan u voorstellen.

Deze avond zal plaatsvinden bij Microlab te Strijp-S in Eindhoven, Kastanjelaan 400 en zal starten om 17.00 uur en eindigen met een borrel uiterlijk om 19.00 uur.

Aanmelden? Graag via info@kredietuniebrabant.nl

Kredietaanvragen in behandeling

In het eerste halfjaar zijn 6 nieuwe financieringen verstrekt, waarvan de laatste aan Seats2Meet en Artofil. Er zijn op dit moment diverse aanvragen in behandeling, waarvan we er 4 willen gaan voorstellen aan u. Dat zijn Microlab, MarketFlow, Megens en Brand Compliance B.V.

Kredietunies in het nieuws

Onlangs stond er een mooi artikel in het NRC over een nieuw lid van de Samenwerkende Kredietunies: De Chinese Kredietunie Nederland.

Lees het gehele artikel door op de volgende link te klikken: https://bit.ly/2BrZnv1