Op donderdag 24 oktober 2019 om 16.30 uur. Locatie Witlox van den Boomen Eindhovenseweg 126 te Waalre

Leden van Kredietunie Brabant zijn van harte welkom bij dit pitch event. Introducees zijn van harte welkom. Drie presentaties van ondernemers die op zoek zijn naar additionele financiering en wellicht ook voor u als lid interessant zijn om samen met anderen in te investeren danwel te financieren. 

De eerste presentatie is van Jaap de Groot, CEO van Hakwood. Wereldwijd bekend om haar houten vloeren en met haar ruim € 20 miljoen omzet absoluut de grootste aanvrager van een lening tot nu toe. Uniek ook omdat Kredietunie Brabant zich gaat inspannen om de funding samen met leden van andere Kredietunies in het land te doen. 

De tweede presentatie is van Frank Cuijpers, DGA van Delta Zuid. Delta Zuid is gevestigd in de boerderij op het terrein waar ook Kredietunie Brabant haar basis heeft. Delta Zuid is branding specialist en gaat investeren in de automatisering van haar ID Scan. Het hulpmiddel om de kracht van je eigen merk in beeld te brengen en houden.

De derde presentatie is van Tim van der Grinten, founder van Enversed, Enversed is op dit moment het grootste VR Center van Europa en heeft maar liefst 9 VR-Rooms uitgerust met de laatste technieken op het gebied van Virtual Reality. Dit snelgroeiend bedrijf investeert in de ontwikkeling van een modulair VR bedrijfsplatform. 

De presentaties duren maximaal 15 minuten plus 10 minuten voor het stellen van vragen. Komt u ook?

Programma:
16.30 uur Ontvangst en Welkom door Jan Fremeijer

16.35 uur Hakwood door Jaap de Groot
17.00 uur 
Delta Zuid door Frank Cuijpers
17.25 uur 
Enversed door Tim van der Grinten
17.50 uur Nabespreking uitsluitend voor leden
18.15 uur Borrel
19.00 uur Einde

Aanmelden kan via info@kredietuniebrabant.nl