Partners

Crowd Capital Brabant brengt ondernemers, financiers en investeerders bij elkaar in één platform. Dichtbij, vanuit de gedachte ‘Ons kent Ons’, bundelen we kennis en kapitaal en ontzorgen we alle partijen. Een kort en slagvaardig traject met duurzame totaaloplossingen, dat is waar Crowd Capital Brabant voor staat. Transparant, doordacht en betrouwbaar. Wij zijn er klaar voor om, samen met u en alle partners, een ecosysteem te bouwen van MKB-ondernemers die elkaar bijstaan in het realiseren van ambities! Van ondernemers, voor ondernemers!

Adcorporate biedt betrokken en deskundige begeleiding bij de aan- of verkoop van bedrijven. Onze aanpak is transparant en duidelijk. Samen met u werken we aan een geslaagde transactie.

Ondernemers willen kansen omzetten in resultaat. U ook? Dan wilt u dat uw investeringen goed en gedegen worden gefinancierd. Dat u snel en efficiënt geholpen wordt. Maar hoe vaak loopt u in de praktijk niet tegen een ‘nee’ aan of krijgt u net niet de oplossing aangeboden die u zelf het meest passend vindt? Daarom is er Credion. Onze adviseurs regelen voor u de beste financieringsconstructies, snel en gedegen. Ze nemen u al het werk uit handen en zullen niet nalaten een zo groot mogelijk voordeel voor uw onderneming uit het vuur te slepen. Het zal u niets verbazen dat de Credion adviseur dit net zo’n uitdaging vindt als u. Dat heeft er alles mee te maken dat ze zelf ondernemer zijn.