Partners

Crowd Capital Brabant brengt ondernemers, financiers en investeerders bij elkaar in één platform. Dichtbij, vanuit de gedachte ‘Ons kent Ons’, bundelen we kennis en kapitaal en ontzorgen we alle partijen. Een kort en slagvaardig traject met duurzame totaaloplossingen, dat is waar Crowd Capital Brabant voor staat. Transparant, doordacht en betrouwbaar. Wij zijn er klaar voor om, samen met u en alle partners, een ecosysteem te bouwen van MKB-ondernemers die elkaar bijstaan in het realiseren van ambities! Van ondernemers, voor ondernemers!

We staan naast u. We bieden u het overzicht en het benodigde inzicht. U bent in control. Vreemd? Wellicht, maar voor ons de normale aanpak om bij te dragen aan de vereiste bedrijfscontinuïteit en duurzame groei van uw onderneming. De jarenlange kennis en ervaring van de mensen achter ScaleUp Capital speelt hierbij een belangrijke rol.

De Beemd Corporate Finance is een Corporate Finance kantoor dat stevig geworteld is in de regio Zuidoost Brabant en een strategische alliantie onderhoudt met Govers Accountants / Adviseurs.

Door de combinatie van een brede bedrijfskundige kennis en 30 jaar ervaring in het MKB met dergelijke vraagstukken is De Beemd Corporate Finance een prima sparringpartner voor u als ondernemer die met dergelijke vraagstukken geconfronteerd wordt. Neem gerust contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek.