Kredietunie Brabant afdeling Noord-oost

Provinciehuis Kredietunie Brabant afdeling Noordoost

 

Kredietunie Brabant afdeling Noordoost is opgericht in maart 2016 voor de regio rondom ’s Hertogenbosch, Veghel en Oss. Het aantal leden groeit gestaag, net als het aantal kredietenaanvragen. Kredietunie Brabant Noordoost is aangesloten bij de Vereniging van Samenwerkende Kredietunies, de belangenvereniging en het samenwerkingsverband van Kredietunies in Nederland.

Kredietunie Brabant brengt kredietgevers en ondernemers met een kredietbehoefte samen binnen een coöperatie. Succesvolle ondernemers stellen middelen, contacten, kennis en ervaring beschikbaar om collega ondernemers in de eigen regio vooruit te helpen. Het besloten netwerk maakt de kredietverlening persoonlijk en vertrouwd. Bovendien krijgt elke kredietnemer de beschikking over een coach, meestal een van de kredietgevers, die de ondernemer ondersteunt bij het realiseren van de plannen.

Sandra Broos (projectleider/adviseur), Hans Barelds (voormalig directievoorzitter Rabobank Hart van De Meierij) en Martijn Dekker (bedrijfsovername specialist Taxperience Transaction Services). Jeannot Evers, partner bij BDO, is bereid gevonden om het voorzitterschap van deze nieuwe afdeling op zich te nemen.

Doelstelling van Kredietunie Brabant Noordoost is de naamsbekendheid vergroten en het bij elkaar brengen van kredietgevers en kredietnemers. De Kredietunie Brabant is ook voor de regio Noordoost operationeel!

Jeannot Evers Voorzitter

Sandra Broos Marketing

Hans Barelds Krediet commissie

Martijn Dekker Krediet commissie

Deze speciale commissie staat open voor alle sectoren met een bijzondere aandacht voor agrifood & health.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Sandra Broos sandra.broos@kredietuniebrabant.nl.